Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy dział/Poddział-The pride of Taern!

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam propozycję aby do Via WWW lub Inne MMO dodać grę "The pride of Taern".

Kilka filmików z gry:

Trailer:

Jest to gra typu MMO w przeglądarce.W grze mamy do wyboru 7 klas:

-Mag Ognia

-Druid

-Barbarzyńca

-Rycerz

-Voo Doo'

-Sheed

-Łucznik

Każda klasa ma inne skile,które z czasem ulepszamy i rozwijamy.Możemy ustawić również swój setup którym się nam najlepiej gra.

Gra cieszy się dużą popularnością,gra w nią dużo graczy.Występują w niej bosowie z których zdobywamy rary,są gildie,można toczyć pvp oraz jest możliwość handlu.Gra nie jest również P2W,można dorzucić sobie platynę,lecz jest ona potrzebna do niektórych kompanów oraz do rozbudowy gildi.Gdyby nie to że gra jest w przeglądarce,prosiłbym aby stała się ona osobnym działem testowym(chyba że admini wyrażą zgodę).

Czekam na opinie i pozdrawiam.

Opublikowano

Gram w to bardzo długo, - największy poziom to 97 miałem :D

Obecnie gram 54 łukiem, zapraszam na S1! xD

Na tak, tak, tak!

Nie ma to jak wstawić komiks do "Pogaduszki"...

Admin Cienia
Opublikowano

Nie widziałem wielkiej ilości tematów dotyczących tej gry na forum, jestem neutralny.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Za dużo działów nie może być. Po za tym nie widziałem często tematów w głównym dziale via www o tej grze.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Gra nie cieszy się zbyt popularnością. Nie.

Chodzę do gimbazy i widzę jak to jest popularne xD.(na klase z 4 osoby grają w to gunwo)

Na TAK.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...